Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (3.77 secunde)
Potrivit acestuia, la dosarul cauzei exista declaratia unor martori care relateaza mai multe discutii intre membrii presupusei grupari infractionale conduse de Vasile Croitoru, in prezent arestat, in care ar fi fost mentionat si numele lui Dan Ioan Popescu.
Ciupe a fost arestat in 1999 pentru delapidare. Dupa patru luni de inchisoare, Ciupe a fost gasit nevinovat si pus in libertate.
Unul dintre atacatori a fost arestat preventiv, pentru cel de-al doilea fiind emis mandat de arestare in lipsa. Ancheta in acest caz a urmarit si identificarea celui de-al treilea tanar implicat, care i-ar fi transportat pe cei doi autori cu masina, dupa comiterea jafului.
In acest mod, cel mai important pion care l-ar fi putut inculpa direct pe Stanca - prin declaratiile pe care le-ar fi putut face in fata anchetatorilor odata ce ar fi fost prins - s-a evaporat subit, iar sansele ca el sa mai fie arestat vreodata scad odata cu trecerea anilor.
Din cauza aliatilor sai politici, este arestat pentru tradare si este executat. Conflictul dintre Casele Stark si Lannister porneste Razboiul celor Patru Regi.
Si inteleg ca a zis asta cu cateva ore inainte de a fi arestat. Asadar, unii fura si nu recunosc la noi, in timp ce altii sunt acuzati de furt fara sa fure.
, as vrea sa vorbesc cu patronul firmei!" / "E arestat..." / "Atunci cu directorul!" / "E arestata... toata conducerea e arestata" / "Si nu mai e nimeni pe aici?" / "Numai eu.
215/2001 a administratiei publice locale, primarul este suspendat din functie, prin ordin al prefectului, in cazul in care este arestat preventiv.
215/2001 a administratiei publice locale, primarul este suspendat din functie, prin ordin al prefectului, in cazul in care este arestat preventiv.
Am inteles ca baiatul cautat ca a fost arestat. A venit tatal lui aici, tatal acestui copil - pentru ca e vorba de un copil.
Oricum, Mircea Marian ar trebui pus sub acuzare, daca nu si arestat. Nici Basescu nu a facut asa ceva in era lui de glorie.
Ulterior acest cercetator a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, desi nu incalcase legea. Apartamentul acestuia este bombardat” continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic si tumori canceroase.
Soferul vehiculului a fost arestat, au anunțat autoritatile franceze. Nu este clar in acest moment daca este vorba despre un accident sau despre un act intentionat.
A facut chiar pe victima, povestind el cum a primit interdictie de a pleca din tara pe vremea impuscatului si cum a fost arestat de Securitate si interogat trei zile, in 1984, sub banuiala ca si-ar fi deschis niste conturi cu valuta prin strainatate.
- Deci - spunea Puthoff - acum este prima data ca am sansa sa apar in fata publicului si sa vorbesc despre detaliile acestui program fara sa fiu arestat.
Daca intram, vaporul urma sa fie arestat si Hinmar trebuia sa plateasca datoria. Asa ca a hotarat sa continuam drumul.
In jurul orei 18:00, cuplul Ceausescu este arestat si depus intr-o unitate militara din Targoviste. La ora 18:20, in Piata Palatului din capitala se deschide focul de catre persoane neidentificate.
La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul cafea si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
O unitate mobila de artilerie israeliana a lansat atacuri in zone din Fasia Gaza, in vreme ce in Cisiordania, armata israeliana a arestat 8 ministri palestinieni si zeci de alti oficiali din cadrul Hamas, in cursul unui raid fulger.
google-analytics.com